Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 aprilie 2011

Ser contur ochi si buze: GEROVITAL PLANTFormula delicata este foarte eficienta pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor ai buzelor. Are o structura uaoara, racoroasa ai o forma de conditionare care-l face uaor de aplicat.

Actiune: Ceramidylul-Omega ai extractul organic de Floare de Colt previn procesele de imbatranire prematura ale pielii datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supletea ai gradul de hidratare al pielii. Actioneaza sinergic pentru regenerare, diminuarea ridurilor ai prevenirea aparitiei altora noi.
Extractul de Floare de colt este ingredientul ideal pentru tratarea pielii stresate, aflata in contact permanent cu factorii de mediu. Complexul Herbatonic actioneaza sinergic cu Aquaxylul pentru potentarea efectelor hidratante.

Mod de utilizare: Se aplica dimineata ai seara, pe pielea din zona ochilor ai a buzelor. Se maseaza usor pana la completa absorbtie in piele.

Beneficii: Ten fara riduri, hidratat, regenerat.

Rezultate clinice: Efect semnificativ asupra fermitatii pielii cu pana la 43% dupa 28 zile de la prima aplicare*.
Efect semnificativ asupra elasticitatii pielii cu pana la 60% dupa o ora de la prima aplicare*.
Efect semnificativ asupra supletii pielii cu pana la 41% dupa o ora de la prima aplicare*.
In urma evaluarii subiective, 80% din utilizatori au perceput o senzatie de hidratare, 33% o senzatie de tensionare/lifting iar 67% o senzatie de prospetime, racoare.
93% din voluntari vor dori sa continue folosirea acestui produs in viitor.
*Evaluare instrumentala.

Tips: Pielea din jurul ochilor necesita o ingrijire speciala, semnele imbatranirii apar prima data la ochi unde pielea este mai fina. Acest produs te ajuta, prevenind aparitia ridurilor. Si nu uitati ochii sunt oglinda sufletului, iar zambetul nu costa nimic dar in schimb ofera multe.