Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Tratamente pentru par

Zilele trecute am primit spre testare 2 produse pentru ingrijirea parului de la Triodeluxe.
Noua formulă ANIAN Balsam instant bifazic pentru păr vopsit este special creată pentru a proteja şi prelungi culoarea părului vopsit sau nuanţat. Conţine filtre UVA şi UVB. Macromoleculele sale conferă supleţe părului afectat de coloranţi, în timp ce complexul de vitamine B5 şi vitamina E hrăneşte, hidratează şi protejează părul de oxidanţii care îi afectează culoarea. Mătasea, keratină şi proteinele de grâu repară părul.

BIFAZIC P


Instrucţiuni de folosire: Aplicaţi uniform pe părul curat, uscat cu prosopul. Se poate folosi şi pe părul uscat mai ales dacă este deteriorat şi expus la soare. A se agita înainte de fiecare utilizare. NU SE LIMPEZEŞTE. A se evita contactul cu hainele.


TERMEN de valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Tratament stiinţific.

Cantitate: 400 ml

Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.

Previne şi combate căderea părului:
• Reface părul deteriorat
• Previne şi combate mătreaţa

Este o soluţie complexă de tratament şi ingrijire cu efect GARANTAT dacă se aplică periodic şi în mod corect.

Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorându-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.


Instrucţiuni de folosire: Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratină Lichidă, apoi masaţi uşor şi pieptănaţi.

IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscătorul de păr căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.


Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Cantitate: 250 ml

Am inceput sa le folosesc si in curand o sa revin cu o parere ,poate chiar si cu fotografii pentru deocamdata aparatul meu foto nu mai functioneaza.

ENTRU PAR VOPSIT

BIFAZIC PENTRU PAR VOPSIT

Gama produselor cu ulei de catina si masline de la Cosmetic Plant – un plus de vitalitate si stralucire pentru pielea ta


Cu un continut foarte mare de vitamine (A, F, E, D), catina este folosită de secole pentru îngrijirea pielii şi drept component al produselor cosmetice, având o acţiune nutritivă, revitalizantă şi de refacere. In combinatie cu uleiul de masline, emolient si hidratant, produsele pe baza de catina hranesc, fortifica si vitaminizeaza pielea, conferindu-I un aspect sanatos si stralucitor in fiecare zi. Gama produselor cu Ulei de catina si masline contine deja Crema vitaminizanta de zi (50 ml), Crema antirid de noapte (50 ml), Crema pentru maini (100 ml) si Emulsia hidratanta-vitaminizanta pentru gat si decolteu (250 ml). Pe langa aceste porduse, incepand cu acest sezon, au fost create alte trei produse de ingrijire: Lapte demachiant vitaminizant cu ulei de catina si masline (250 ml): îndepărtează de pe piele fardurile, praful şi impurităţile în mod delicat, dar eficient. Conţine ulei de cătină şi măsline alături de vitaminele A şi E. Purifică, împrospătează, hidratează şi protejează epiderma. Lotiune tonica fara alcool cu ulei de catina si masline (250 ml): purifică şi împrospătează tegumentul îndepărtând impurităţile şi urmele de fard. Conţine vitamina E, pantenol, ulei de cătină şi măsline solubilizate. Tonifiantă, vitaminizantă şi non-grasă, îmbunătăţeşte funcţiile biologice ale pielii şi activează circulaţia sângelui. Crema contur ochi anticearcan cu ulei de catina si masline (30 ml). Hrănitoare, hidratantă, regenerantă, crema îngrijeşte pielea delicată din jurul ochilor. Uleiurile de cătină, măsline, sâmburi de struguri împreună cu vitaminele A, E şi pantenol fortifică epiderma fragilă şi contribuie la reducerea progresivă a ridurilor şi a liniilor fine. Peptidele purificate din soia şi orez alături de oxidoreductază şi extractul de albăstrele diminuează cearcănele şi pungile de sub ochi prin îmbunătăţirea microcirculaţiei şi consolidarea ţesutului conjunctiv. Fiind destinata pielii sensibile din jurul ochilor, crema nu contine parfum sau coloranti.