Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Tratamente pentru par

Zilele trecute am primit spre testare 2 produse pentru ingrijirea parului de la Triodeluxe.
Noua formulă ANIAN Balsam instant bifazic pentru păr vopsit este special creată pentru a proteja şi prelungi culoarea părului vopsit sau nuanţat. Conţine filtre UVA şi UVB. Macromoleculele sale conferă supleţe părului afectat de coloranţi, în timp ce complexul de vitamine B5 şi vitamina E hrăneşte, hidratează şi protejează părul de oxidanţii care îi afectează culoarea. Mătasea, keratină şi proteinele de grâu repară părul.

BIFAZIC P


Instrucţiuni de folosire: Aplicaţi uniform pe părul curat, uscat cu prosopul. Se poate folosi şi pe părul uscat mai ales dacă este deteriorat şi expus la soare. A se agita înainte de fiecare utilizare. NU SE LIMPEZEŞTE. A se evita contactul cu hainele.


TERMEN de valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Tratament stiinţific.

Cantitate: 400 ml

Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.

Previne şi combate căderea părului:
• Reface părul deteriorat
• Previne şi combate mătreaţa

Este o soluţie complexă de tratament şi ingrijire cu efect GARANTAT dacă se aplică periodic şi în mod corect.

Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorându-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.


Instrucţiuni de folosire: Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratină Lichidă, apoi masaţi uşor şi pieptănaţi.

IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscătorul de păr căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.


Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Cantitate: 250 ml

Am inceput sa le folosesc si in curand o sa revin cu o parere ,poate chiar si cu fotografii pentru deocamdata aparatul meu foto nu mai functioneaza.

ENTRU PAR VOPSIT

BIFAZIC PENTRU PAR VOPSIT

Niciun comentariu: