Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 decembrie 2011

Ghid de vopsirea parului,acasa - Campanie Trender.ro pentru Palette Mousse Colour


Pasul 1. Esti sigura ca nu trebuie sa mergi la salon ?Te vopsesti singura ca sa economisesti bani si timp. Dar, daca dai gres, probabil ca va trebui sa platesti mai mult decat daca ai merge de prima data la salon. Deci cand e mai bine sa te lasi pagubasa si sa mergi la salon?
- Atunci cand parul tau este deteriorat (de la placa, soare, permanent) sau cade foarte mult, lucruri care iti maresc drastic sansele de a te trezi cu par verde, portocaliu....
- Atunci cand vrei sa faci o schimbare importanta, mai ales daca treci de la o culoare inchisa la una deschisa. De la saten inchis la saten deschis pot sa te vopsesti si acasa. De la brunet la blond platinat... mai greu. Nici trecerea de la blond la brunet nu e chiar usoara oentru ca trebuie aleasa o nuanta de negru care ti se potriveste.
- Atunci cand ai parul foarte lung. Este (aproape) imposibil sa te vopsesti singura daca ai parul foarte lung. Ai mari sanse sa-ti faci un adevarat curcubeu in cap.
- Atunci cand deja te-ai vopsit singura, ai dat gres si vrei sa indrepti lucrurile. Nu risca sa-ti strici si mai mult parul. Mai bine apeleaza la un preofesionist.
Pasul 2. Alege vopseaua, culoarea si durata ei

Daca nu te-ai mai vopsit niciodata singura, te sfatuim, ba chiar te rugam, sa incepi cu o vopsea "lavabila", adica una sub forma de sampon, care se ia dupa un anumit numar de spalari. Acelasi lucru e valabil si daca vrei sa faci schimbari mari. E mai bine sa vezi intai cum iti sta.

O culoare permanenta dispare doar atunci cand creste parul sau daca te vopsesti inca o data peste ea.
Culoarea si nuanta raman la alegerea ta, cu mentiunea ca exista nuante calde si nuante reci. Daca ochii tai, pielea si culoarea naturala a parului sunt in nuante reci, vei avea nevoie de o vopsea la fel. Daca sunt in nuante calde, iti trebuie o vopsea calda. Cum iti dai seama ce tip esti? E putin cam dificil pentru un ochi de amator. Esti tipul "cald" daca pielea, ochii si parul tau natural au nuante rosiatice sau aurii. Esti tipul rece daca ochii au nuante de verde, albastru, iar pielii ii lipseste acea tenta de auriu. Probabil iti va fi cam greu sa-ti dai seama. Cand cumperi vopseaua uita-te la modelul de pe cutie. In mod evident, producatorii aleg fete care arata foarte bine cu respectiva culoare. Daca ea are aceeasi culoare a ochilor si a tenului ca si tine, inseamna ca si tie ti se potriveste vopseaua. Daca nu... mai cauta.
Chiar daca ti-ai pus in gand sa faci economii, nu face rabat la calitateavopselei. Cand esti amator, trebuie sa lucrezi cu "unelte" de calitate, iar vopsirea parului nu face exceptii. Marcile renumite sunt renumite pentru un motiv. Este bine sa ceri recomandari de la prietene care s-au mai vopsit singure.

Pasul 3. Testele

Pe orice cutie de vopsea, scrie ca trebuie sa faci intai un mic test pentru a vedea daca nu cumva esti alergica. Multe femei ignora acest avertisment. Si rau fac. Desi sunt rare, alergiile la vopsea sunt foarte neplacute. Ai vrea sa te trezesti dimineata cu scalpul, ceafa si fruntea pline de bubite care te mananca? Probabil ca nu. Deci nu-ti ramane decat sa faci testul urmand instructiunile de pe cutie sau prospect. Prepara putin din vopsea asa cum ai prepara-o si pt vopsitul in sine si adauga o cantitate mica pe partea interioara a antebratului. Las-o atat cat ai lasa si vopseaua pe par, apoi spala cu apa. Daca in doua zile nu se intampla nimic, ai unda verde la vopsit.

Ceea ce nu prea spun producatorii este ca poti face si un test pe par. Din cantitatea aceea mica preparata inainte, intinde putin pe o suvita mai ascunsa, pana cand parul este complet acoperit cu vopsea. Lasa-l atat cat scrie pe cutie, poi spala-l. De ce trebuie sa faci asta ? Pentru ca nu toate nuantele de par se potrivesc cu toate nuantele de vopsea. Parul saten are putin pigment rosu si daca ii adaugi un blond deschis poti sa te trezesti cu un par portocaliu de toata frumusetea. Probabil ca nu intentionezi sa-i iei locul lui Ronald McDonald, deci e musai sa faci testul pe o suvita.

Pasul 4. Vopsirea

Daca ambele teste au iesit OK, poti sa treci la treaba. Ai nevoie de manusi si pensula (cele mai multe vopseluri au asa ceva in cutie), un pieptan, un tricou pe care esti gata sa-l strici, un prosop pe care esti gata sa-l strici, o punga de plastic. Si, evident, un ceas.
Citeste cu mare atentie instructiunile inainte sa treci la treaba. Produselediferite au instructiuni diferite si e foarte important sa le citesti inainte sa-ti pui vopseaua in par. Pe prospect vei gasi cum trebuie sa amesteci componentele, cat timp trebuie sa lasi vopseaua sa actioneze si multe alte detalii importante.

Dupa ce ai preparat mixtura, poti incepe sa o intinzi pe par, cu mainile inmanusate si folosind pensula din dotare. Ai grija sa nu-ti atingi pielea. In general se incepe cu radacinile de pe frunte, apoi se trece la cele doua parti, si in final la ceafa. Ai grija sa pui vopsea pe toate radacinile, iar pentru parul de la spate cere ajutorul cuiva. Daca e nevoie, intinde vopseaua cu mainile. E foarte important sa fie intinsa uniform.

Cand ai acoperit tot parul de vopsea, pune-ti in cap punga de plastic, apoi prosopul si asteapta. Cand a trecut timpul mentionat pe prospect, spala-ti parul, urmand instructiunile. De obicei, trebuie sa il speli pana cand aparamane curata.

Pasul 5. Momentul adevarului

Esti mai frumoasa ca niciodata sau trebuie sa dai fuga la magazin dupa o punga opaca, de marimea capului tau? Depinde cat de atenta ai fost. Oricum, nu poti sti care e rezultatul final decat dupa ce se usuca parul complet.

Pasul 6. Ceva greseli de corectat ?

O posibila problema ar fi diferentele de nuanta intre unele suvite. Asta se intampla pentru ca vopseaua nu a fost aplicata in mod egal sau pentru ca parul tau e deteriorat, adica nu ai fost atenta la pasul unu. Portiunile deteriorate (de exemplu, varfurile sau bretonul) se coloreaza mult mai repede decat parul sanatos. Deci e posibil sa-ti iasa un breton de o nuanta diferita de restul parului. Nu-ti ramane decat sa vopsesti din nou portiunile mai deschise la culoare. Asta daca mai poti. Pentru ca unele vopseluri nu pot fi folosite decat 15-30 de minute dupa ce ai preparat mixtura. De aceea, e bine sa ai o cutie de rezerva. Daca ai fost prevazatoare, apuca-te din nou de vopsit, dar numai portiunile care au ramas mai deschise la culoare.
Nu-ti face griji daca nu iti iese tot parul exact la fel. Nici parul natural nu are o culoare chiar uniforma. Unele portiuni se decoloreaza de la soare, de exemplu.

Pasul 7. Bucura-te de noul tau look !

Campanie Trender.ro pentru Palette Mousse Colour - tot ce trebuie sa stim despre vopseaua spuma


Ai chef să-ţi schimbi culoarea părului, sa fii mereu frumoasa? Cu vopselele de păr permanente acest lucru este posibil. Atunci când preferi să-ţi schimbi imaginea în intimitatea casei tale, vopsirea părului ar trebui să fie cât mai simplă cu putinţă. Nu ar trebui să faci mizerie în jur atunci când aplici vopseaua, şi nici să stropeşti podeaua cât timp colorantul îşi face efectul. În cele din urmă, dar nu mai puţin important, rezultatul ar trebui să fie natural, strălucitor şi uniform.Le poţi avea pe toate dacă aplici o vopsea spumă, fără a avea nevoie de un talent special.Vopsirea părului acasă poate fi o provocare si poate da dureri de cap dupa . Trebuie să fii destul de îndemânatică pentru a aplica vopseaua uniform pe firele subţiri de păr din zona cefei, ca să nu mai spunem de micile pete de vopsea de pe gresia din baie, de pe cada chiuveta ,cam in toata baia. Folosirea spumei face vopsitul părului o plăcere si in acelasi timp un masaj placut al scalpului. Poţi aplica spuma aşa cum aplici un şampon. Spuma abia se simte pe scalp, miroase plăcut (deoarece nu conţine amoniac), nu se scurge şi rămâne acolo unde trebuie. În plus, vopseaua spumă va acoperi uniform şi complet firele de păr cărunt ca intr-un final sa arati superb .Vopseaua de păr spumă nu trebuie confundată cu spuma nuanţatoare. Pigmentul din spuma pentru nuanţat se prinde numai de exteriorul firului de păr şi îl înveleşte cu o peliculă fină de culoare, care începe rapid să dispară din păr. Dacă îţi nuanţezi părul cu spumă, culoarea nu va dura mai mult de 6 spălări. Spuma pentru nuanţat nu face aproape nimic pentru părul gri. O vopsire adevărată a părului, chiar şi una cu spumă, necesită amestecul a două ingrediente. Iată cum îţi poţi da seama de diferenţa dintre vopsire şi nuanţare. Faţă de o spumă nuanţatoare, vopseaua spumă penetrează firul de păr atât timp cât o laşi tu să acţioneze şi îl vopseşte permanent. Vopseaua spumă acoperă complet părul cărunt.
Reguli importante despre vopseaua spuma:
  • Nu o păstra într-un loc nepotrivit. Foloseşte întotdeauna o sticluţă întreagă de vopsea spumă. Pentru un păr foarte lung foloseşte două sticluţe

  • Nu păstra resturi de vopsea spumă pentru a le folosi cu altă ocazie. Odată amestecată, vopseaua spumă trebuie utilizată imediat

  • Ai grijă să respecţi timpul de aplicare. Procesul de vopsire se desfăşoară în mai mulţi paşi. Ai putea să fii nemulţumită de rezultat dacă îţi clăteşti vopseaua din păr prea devreme

  • Pentru a-ţi deschide părul la culoare, ai nevoie de o vopsea decolorantă (cum ar fi blondul perlat). Dacă vrei să-ţi închizi părul la culoare sau să-i oferi profunzime cu un şaten alună, şaten ciocolatiu sau chiar negru, posibilităţile sunt nelimitate

  • Ai grijă să nu exagerezi cu schimbarea de culoare. Majoritatea femeilor arată cel mai bine cu o culoare de păr care se află la o distanţă nu mai mare de două sau trei nuanţe de culoarea lor naturală

  • Nu îţi spăla părul înainte să-l vopseşti. Stratul natural de sebum protejează scalpul împotriva chimicalelor din vopseaua de păr

  • Părul vopsit rămâne frumos pentru mai mult timp dacă foloseşti şampoane şi balsamuri speciale pentru părul vopsit. Aceste produse oferă un plus de hidratare şi îţi păstrează noua culoare de păr proaspătă şi strălucitoare chiar şi după multe spălări cu şampon.

    A inceput o noua campanie pe trender.ro care iti ofera sansa de a testa noua vopsea spuma Palette Mousse Color,vor fii alese 150 de trenderite.

    Perioada de înscriere a trenderiţelor se desfăşoară între 12 şi 15 decembrie. Tot în această perioadă se vor selecta trenderiţele care vor participa la campanie şi se vor trimite invitaţiile către ele. După primirea invitaţiei, trenderiţele selectate trebuie să confirme participarea la campanie până în data de 15 decembrie. După această dată, trenderiţele vor aştepta să fie „echipate” cu produsele incluse în campanie. Până în data de 31 decembrie, 15 dintre trenderiţele care vor completa rapoarte, vor vorbi şi scrie despre campanie, dar mai ales vor completa Chestionarul de Primă Impresie, vor câştiga câte un kit de îngrijire a părului vopsit, compus dintr-un şampon şi un balsam Gliss Color Protect, dar şi un fixativ Taft Brilliant Color. Astfel, 15 trenderiţe (alese în funcţie de activitatea lor în cadrul campaniei) vor avea posibilitatea să mai primească ulterior câte un kit de îngrijire a părului vopsit, oferit de reprezentanţii Palette. trenderiţele invitate în campanie trebuie să îşi vopsească părul cu Palette Mousse Color în prima parte a campaniei (22 decembrie – 31 decembrie), ţinând cont de modul de utilizare a vopselei (prezent pe ambalajul produsului, dar şi în pliantul de instrucţiuni din pachetul de vopsea). De asemenea, trenderiţele participante vor face cunoscută vopseaua prin intermediul prietenilor, colegilor, reţelelor sociale Facebook şi Twitter, a blogului personal, a forumurilor şi, bineînţeles, prin intermediul blogului de campanie.