Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 mai 2011

Giveaway Ziua Barbatului

Se tot poarta giveaway-uri, insa 99% sunt pentru placerea noastra, a femeilor.
Avand in vedere ca se apropie ziua declarata de o marca de bere ca fiind a barbatilor, iata ce va propune Jules http://beautybyjules.com/ . Un concurs pentru FEMEI, insa in beneficiul BARBATILOR
Un concurs cu tragere la sorti, unde premiul este 1 Power Gel Revitalizing cu Q10 si 1 Face Wash Revitalizing cu Q10 de la Nivea.

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs:
1. Sa fiti fan al paginii Beauty by Jules.
2. Sa postati un comentariu aici si sa-mi spuneti ori cum ati surprins pana acum jumatatea masculina din viata voastra, ori cum intentionati sa il surprindeti de Ziua Barbatului.
3. Daca postati despre acest concurs pe blogurile personale, vi se ofera 2 sanse de a castiga, adica numele voastre vor fi introduse de doua ori pe lista de tragere la sorti. Nu uitati sa lasati si linkul postarii in comentariul introdus, altfel nu am cum sa stiu ca ati dat de veste mai departe despre concurs.

Alte detalii:
Va puteti inscrie pana pe 5 mai, ora 20.00. Orice comentariu introdus dupa aceasta ora nu va intra in concurs.

Va fi publicata pe blog, http://beautybyjules.com/ lista completa a participantilor, inainte de a se efectua extragerea.

Extragerea castigatorului se va face cu random.org, dupa publicarea listei complete a participantilor. Captura extragerii va fi publicata pe blog, castigatoarea va fi anuntata pe Facebook.

Mult succes!