Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 septembrie 2011

Hairstyle toamna 2011




Odata cu venirea toamnei toti ne dorim un nou look adecvat naturii.De la parul ciufulit la cel indreptat cu placa,impletituri,cozi de cal si cocuri toate vrem sa fim cat mai frumoase in orice anotimp.
Tendinta care imi place mie cel mai mult este coada de cal care este foarte simpatica si usor de realizat ,imi aduc de cand eram mai mica ,mama imi facea coada de cal cand ma duceam la scoala si uite asa moda a reaparut .Pe langa faptul ca este foarte practica, poate fi purtata atat pe timp de zi cat si pentru seara si este ideala in cazul in care nu vrei sa iti petreci ore intregi in fata oglinzii.
O alta coafura care ma incanta foarte tare cocul frantuzesc care ne este de ajutor atunci cand vrem sa fim elegante.Pentru a construi un astfel de coc ai nevoie de un pieptan cu zimti desi, pentru tapare, si de foarte multe ace si agrafe. Acest gen de coc este recomandat femeilor cu parul mediu sau lung.
Acestea sunt doua coafuri, una potrivita pentru atunci cand vrem sa fim mai naturale ,iar cealalta pentru atunci cand vrem sa atragem priviri si sa fim elegante.
Va recomand cu mare placere Saloane de coafura Unirii ,aici coafurile sunt superbe si va transforma pe toate in mici printese.